top of page
  • Foto van schrijverJasper

Gratis social media strategie en - onderzoek voor uw bedrijf?

Bijgewerkt op: 2 aug. 2019


laptop social media somecon consultancy 2019 nieuw jaar deerlijk jasper dirk demeurie
Samen strategie bepalen voor een vlot en sociaal 2019!

Altijd al gedacht dat u meer uit uw Sociale Media kon halen? Wij kunnen u helpen.


Voor de eerste drie geïnteresseerde bedrijven in 2019 stellen wij een gratis en vrijblijvende contentstrategie, -planning en -creatie op.


Hoe gaan wij tewerk?


Als vertrekpunt zullen wij kijken op welke doelgroep u en uw bedrijf zich zullen focussen op Sociale Media. Met dat startpunt kunnen wij meteen uit de startblokken schieten om te kijken welke Sociale Media er aangeraden zijn. SOMECON zal voor u een marktonderzoek gaan doen in uw sector, daarnaast zullen wij met privacy en GDPR in gedachte, een contentplanning opstellen. Met onderling overleg (dit liefst over een lekkere thee of koffie) kunnen wij zelfs samen met u gaan kijken om contentcreatie te voorzien, dit zijnde in tekst en beeld. Al dit, volledig gratis en zonder voorwaarden.


Zo krijgt u namelijk een beeld over wat SOMECON voor uw bedrijf zou kunnen betekenen, en hoe uw Sociale Media aan anderen overlaten ook u ten goede kan komen. Wij doen namelijk ook een kostenberaming voor u. Mocht u onder de indruk zijn van de vooropgestelde strategie, kunnen wij daarna altijd opnieuw aan tafel zitten voor de eventuele implementatie. Zo niet, even goede vrienden! Op die manier stappen zowel u als wij met frisse ideeën het nieuwe jaar in met verse ideeën, nieuwe moed en hopelijk een erg boeiende en constructieve samenwerking.


Wanneer?


Eerste geïnteresseerd bedrijf: afwerking tegen eind maart 2019

Tweede geïnteresseerd bedrijf: afwerking tegen eind april 2019

Derde geïnteresseerd bedrijf: afwerking tegen eind mei 2019


Meer weten?


Mail naar jasper@somecon.be,

Stuur ons een berichtje op Facebook,

of reageer op deze blogpost.90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page