top of page

Social Media

Wij bieden verschillende pakketten aan om u te helpen. Beginnende bij de creatie van uw kanalen, over de contentcreatie, tot het opvolgen van zaken bij uw klanten via deze kanalen. Kortom, waar u ook staat met uw sociale media, wij zijn er om u ermee te helpen!

Consultancy

Beurzen zijn altijd interessant, echter vergen deze een grote inspanning. Wij kunnen u helpen met de opzet, het verloop, en de opvolging met de contacten die u daar legt. Daarnaast kunnen wij uw bedrijf vertegenwoordigen op tal van events. Zo mist u nooit een kans op netwerking. 

Administratie

Wij zijn er om u te helpen bij de implementatie van nieuwe software. Daarnaast kunnen wij ook uw werking analyseren en zelf bepaalde zaken gaan voorstellen, uitleggen en toepassen. Samen met onze begeleiding zal uw team, en zullen uw resultaten, een boost krijgen. Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

E-Commerce Marketing

Met enkele jaren ervaring in de online wereld kunnen wij uw bedrijf helpen met de opstart en/of verdere uitbouw van uw webshop. Dit op zelf ontwikkelde platformen maar ook op de bestaande zoals Bol.com, Amazon, MyShopi, Shopify en nog veel meer. Lage opstartkosten, groot rendement. Voor elke bedrijfsgrootte een aanrader!

bottom of page